Hartelijk welkom in mijn salon

Hier vind je rust, een moment voor jezelf

Mijn behandelingen zijn samengesteld met de intensie om jou zowel uiterlijk als innerlijk te ondersteunen en in balans te brengen.
Ik neem alle tijd, aandacht en rust voor jou.
Voor een heerlijk wellness gevoel kun je naar behoefte meerdere behandelingen combineren.

De behandelingen in de salon

Wassen – knippen – drogen
Skin- & Haircare behandelingen

  • Hoofdmassage met drukpuntbehandeling
  • Ghassoul luxe haarpakking
  • Klankschalen

Heb jij of je kind behoefte aan weinig geluiden of prikkels tijdens het knippen van de haren?
Bespreek je wensen waarmee je geholpen kan zijn, dan houd ik er graag rekening mee tijdens het knippen.

Wassen – knippen – drogen

Een uur helemaal voor jou alleen

Er zijn géén andere klanten in de salon. We drinken samen een kop thee of koffie en ik neem de tijd om af te stemmen op jouw wensen (of die van je kind.)

De afstemming kan bestaan uit het kiezen van een haarverzorgingsproduct dat het beste bij je past; het optimaliseren van een geluids- en prikkelarme omgeving; een persoonlijke gesprek et cetera. In mijn salon geef ik net dat stukje extra persoonlijke service.

En natuurlijk loop je naar buiten met het kapsel dat echt bij jou past!

Ervaar je een haar- of huidklacht? Boek dan een korte intake bij je knipafspraak, zodat we voldoende tijd hiervoor hebben om dat te bespreken en/of behandelen.

Skin- & Haircare behandelingen

Hoofdmassage met drukpunt behandeling

Bij het geven van een hoofdmassage maak ik gebruik van zogenaamde ‘drukpunten’. Deze drukpunten (acupunctuur- of acupressuurpunten) zijn verbonden aan meridianen. Meridianen zijn energiebanen die volgens een vast patroon door ons lichaam lopen. Via het Centrale Zenuwstelsel zijn deze meridianen en drukpunten verbonden met organen en systemen en beïnvloeden zij ons lichaam.
Het aanraken van drukpunten op je hoofd zorgt ervoor dat de doorstroming van energie gestimuleerd wordt en dat blokkades worden verminderd. Hoofdmassage wordt als heerlijk ontspannend ervaren en werkt stressverminderend. Heb je veel aan je hoofd? Dan kan hoofdmassage verlichting brengen.

Tijdens de hoofdmassage wordt muziek, klank, geur, licht en de omgeving op jou afgestemd. Daardoor is iedere hoofdmassage uniek. We sluiten af met een kop thee.

Ghassoul luxe haarpakking

Ghassoul is pure lavaklei die zich diep onder de grond van het Midden-Atlasgebergte bevindt. De huid en haren worden diep gereinigd door de absorptie van afvalstoffen en aangesterkt door de afgifte van krachtige eeuwenoude mineralen. In de Ghassoul zijn vers geplukte kruiden en bloemen toegevoegd, met elk hun eigen specifieke werking. Denk aan roos, lavendel, tijm, munt, rozemarijn, eucalyptus en schors. De pure bestanddelen van mineralen en kruiden herstelt de vochtbalans, is voedend en draagt bij aan het natuurlijk herstel en balans van de huid.

Samen met Omouna heb ik een prachtige haarpakking ontwikkeld die als basis dient. De zachte werking van ghassoul is geschikt voor alle huid- en haartypen, maar uitermate geschikt voor de zeer gevoelige huid of de huid die problemen geeft. Denk daarbij aan huidallergieën, eczeem, psoriasis, roos, ontstekingen, jeuk of andere huidirritaties.

Lees meer

Klankschalen

De trilling van een klankschaal dringt door tot in iedere cel van je lichaam, hetgeen diepe ontlading teweegbrengt alsook zeer opladend werkt. Deze meditatieve staat versterkt ook het zelfherstellende vermogen van jouw lichaam. Ervaar hoe klank kan bijdragen aan een diepe rust waardoor er meer doorstroming kan ontstaan in jezelf.
In mijn salon kun je een afspraak maken voor een klankschalensessie van een heel uur.

Je kunt rechtstreeks een afspraak maken voor een behandeling in de salon.
Alle behandelingen zijn te combineren met elkaar.