Hartelijk welkom in mijn salon

Hier vind je rust, een moment voor jezelf

Mijn behandelingen zijn gericht op het brengen van balans, zowel qua uiterlijk als innerlijk.
Ik neem alle tijd, aandacht en rust voor jou.

De behandelingen in de salon

Skin- & Haircare behandelingen

  • Access Bars hoofdmassage.
    Bereik een diepere staat van ontspanning tijdens deze hoofdmassage.
  • Ghassoul luxe haarpakking.
    Een diepe reininging voor herstel en balans van huid en haar.
  • Klankschalenbeleving.
    Ervaar wat trilling en diepe ontspanning met lichaam en geest doen.

Skin- & Haircare behandelingen

Access Bars hoofdmassage

Bij het geven van een hoofdmassage maak ik gebruik van zogenaamde ‘drukpunten’. Deze drukpunten (acupunctuur- of acupressuurpunten) zijn verbonden aan meridianen. Meridianen zijn energiebanen die volgens een vast patroon door ons lichaam lopen. Via het Centrale Zenuwstelsel zijn deze meridianen en drukpunten verbonden met organen en systemen en beïnvloeden zij ons lichaam.
Het aanraken van drukpunten op je hoofd zorgt ervoor dat de doorstroming van energie gestimuleerd wordt en dat blokkades worden verminderd. Hoofdmassage wordt als heerlijk ontspannend ervaren en werkt stressverminderend. Heb je veel aan je hoofd? Dan kan hoofdmassage verlichting brengen.

Tijdens de hoofdmassage wordt muziek, klank, geur, licht en de omgeving op jou afgestemd. Daardoor is iedere hoofdmassage uniek. We sluiten af met een kop thee.

Ghassoul luxe haarpakking

Ghassoul is pure lavaklei die zich diep onder de grond van het Midden-Atlasgebergte bevindt. De huid en haren worden diep gereinigd door de absorptie van afvalstoffen en aangesterkt door de afgifte van krachtige eeuwenoude mineralen. In de Ghassoul zijn vers geplukte kruiden en bloemen toegevoegd, met elk hun eigen specifieke werking. Denk aan roos, lavendel, tijm, munt, rozemarijn, eucalyptus en schors. De pure bestanddelen van mineralen en kruiden herstelt de vochtbalans, is voedend en draagt bij aan het natuurlijk herstel en balans van de huid.

Samen met Omouna heb ik een prachtige haarpakking ontwikkeld die als basis dient. De zachte werking van ghassoul is geschikt voor alle huid- en haartypen, maar uitermate geschikt voor de zeer gevoelige huid of de huid die problemen geeft. Denk daarbij aan huidallergieën, eczeem, psoriasis, roos, ontstekingen, jeuk of andere huidirritaties.

Lees meer

Klankschalenbeleving

De trilling van een klankschaal dringt door tot in iedere cel van je lichaam, hetgeen diepe ontlading teweegbrengt alsook zeer opladend werkt. Deze meditatieve staat versterkt ook het zelfherstellende vermogen van jouw lichaam. Ervaar hoe klank kan bijdragen aan een diepe rust waardoor er meer doorstroming kan ontstaan in jezelf.
In mijn salon kun je een afspraak maken voor een klankschalensessie van een heel uur.

Je kunt rechtstreeks een afspraak maken voor een behandeling in de salon.
Alle behandelingen zijn te combineren met elkaar.