Kitty Engelen

Kitty Engelen, geaccrediteerde coach Neuro Emotionele Integratie en systemisch werken, met jarenlange werkervaring als allround kapster. Dat heeft geleid tot mijn praktijk.

Haar & Hoofdzaken,
een volledig nieuw concept en uniek in Nederland!

“Schoonheid komt van binnenuit”

Daarvan ben ik overtuigd.

Gaandeweg mijn kapperscarriere groeide mijn interesse om me te verdiepen in haarklachten, de oorzaak daarvan en hoe ik een oplossing zou kunnen bieden. Met de opleiding Neuro Emotionele Integratie en systemisch werken heb ik precies gevonden waar ik naar zocht!

Inmiddels ben ik volwaardig coach en heb ik mijn kennis nog verder vergroot met integrale coaching technieken. Mijn passie is zelfontwikkeling en diepgang, zowel voor mezelf als bij anderen. Letterlijk ont-wikkelen, alle oordelen, overtuigingen en belemmeringen onder ogen zien en ze daarmee los kunnen laten. Zodat er rust ontstaat en je bij je pure zelf kunt komen.

Mensen die bij mij komen kiezen bewust voor zichzelf. Staan er voor open om in alle veiligheid hun proces (verder) in gang te zetten.

 

Inmiddels ben ik al veel ervaring rijker en komen niet alleen mensen met haarklachten, maar ook andere breed uiteenlopende klachten zoals verslaving, depressie, entiteiten, slaapproblemen, onbestemd gevoel, dyslexie, zwangerschap, enz. Zelfs bij (huis) dieren kan NEI heel goed ingezet worden!

Momenteel ben ik mezelf aan het verdiepen in plaatselijke energieën/entiteiten in bijvoorbeeld gebouwen, huizen, gebieden, enz. Kinderen en volwassenen die meer zien en ervaren dan gewoonlijk.

NEI en Systemisch werk zijn beide methodes die werken middels energie. Dat geeft eindeloos veel mogelijkheden omdat alles energie is.

Voel je welkom!
Liefs Kitty

 

Mijn opleidingen

2022 - 2023Opleiding Systemisch werken
Opleidingsinstituut Jolanda Vleugel
KNTO geaccrediteerde vakopleiding, diploma behaald
2019 - 2020Coachopleiding Neuro Emotionele Integratie (NEI)
Opleidingsinstituut Jolanda Vleugel
KNTO geaccrediteerde vakopleiding, diploma behaald
Mei 2021Opleiding ‘Soundhealing’, werken met klankschalen
Mei 2021Bijscholing hooikoorts orthomoleculair bekeken
Januari 2021Bijscholing ‘Corona’ en ‘Coronavaccinatie’
Juni 2020Bijscholing familie-opstellingen in 1 op 1 situatie
1995Diploma allround kapster, diploma behaald

Mijn werkervaring

2020 - hedenIntegrale coaching en therapiepraktijk, NEI-coach en Systemisch werken
1997 - 2017Zelfstandig kapster