Met Neuro Emotionele Integratie naar de oorzaak van je klachten en herstel van de balans

Met NEI, vind je de oorsprong van de disbalans die tot je klachten heeft geleid. Je gaat naar de oorzaak van je klachten en herstelt de balans. Oude patronen laat je los, waardoor symptomen zoals fysieke, emotionele, mentale en energetische klachten verdwijnen. Lange praatsessies zijn niet nodig. Ook herbeleving van trauma’s hoeft niet. De kracht van NEI is dan ook dat je snel tot de kern van het probleem komt. NEI is een door zorgverzekeraars erkende werkwijze.

Erkend door zorgverzekeraars

NEI is breed inzetbaar

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Lichamelijke klachten (rugpijn, uitslag, hooikoorts, etc.)
  • Emotionele problemen (niet lekker in je vel, ongelukkig, belemmerende emoties, etc.)
  • Gedragsproblemen (ADHD, autisme, met/zonder etiket, etc.)
  • Chronische ziekten (prikkelbare darm, migraine, reuma, diabetes, etc.)
  • Persoonlijke ontwikkeling (je wilt het anders, een check-up, etc.)
  • Zwangerschap of kinderwens
  • Leerproblemen (dyslexie, dyscalculie, etc.)
  • Verslavingen (gamen, eten, gokken, etc.)
  • Ernstige ziekten (kanker, MS, dementie, etc.)

Prettige therapievorm voor elke leeftijd

Het maakt niet uit hoe oud of jong je bent. NEI wordt als een prettige therapievorm ervaren, omdat lange praatsessies niet nodig zijn en oude pijn niet opnieuw hoeft te worden beleefd. Daarom is NEI ook erg geschikt voor kinderen. Doordat met het onderbewustzijn wordt gecommuniceerd kunnen ook ongeboren kinderen en dieren worden getest.

1 tot 3 NEI-sessies zijn vaak al voldoende

Hoe lang een NEI-traject duurt hangt af van de behoefte van de cliënt en de aard van de klacht. Omdat je via het onderbewustzijn snel naar de oorsprong van je klacht gaat, zijn 1 tot 3 sessies vaak al voldoende om een blokkade op te ruimen en daarmee de klachten te laten verminderen of verdwijnen.

Geen lange praatsessies

Alleen de informatie die voor jou nodig is om weer in balans te komen, komt aan de orde. Je bepaalt zelf wat en hoeveel je vertelt.

Snel resultaat

Hoe snel NEI helpt is voor iedereen en elke klacht anders. Als je je openstelt voor de boodschap van je eigen onderbewustzijn, ervaren cliënten vaak snel resultaat (tijdens of direct na een sessie).