Met Neuro Emotionele Integratie naar de oorzaak van je klachten en herstel van de balans

Met NEI, vind je de oorsprong van de disbalans die tot je klachten heeft geleid. Je gaat naar de oorzaak van je klachten en herstelt de balans. Oude patronen laat je los, waardoor symptomen zoals fysieke, emotionele, mentale en energetische klachten verdwijnen. Lange praatsessies zijn niet nodig. Ook herbeleving van trauma’s hoeft niet. De kracht van NEI is dan ook dat je snel tot de kern van het probleem komt.

NEI is een door zorgverzekeraars erkende werkwijze.

NEI is breed inzetbaar

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Lichamelijke klachten (rugpijn, uitslag, hooikoorts, etc.)
  • Emotionele problemen (niet lekker in je vel, ongelukkig, belemmerende emoties, etc.)
  • Gedragsproblemen (ADHD, autisme, met/zonder etiket, etc.)
  • Chronische ziekten (prikkelbare darm, migraine, reuma, diabetes, etc.)
  • Persoonlijke ontwikkeling (je wilt het anders, een check-up, etc.)
  • Zwangerschap of kinderwens
  • Leerproblemen (dyslexie, dyscalculie, etc.)
  • Verslavingen (gamen, eten, gokken, etc.)
  • Ernstige ziekten (kanker, MS, dementie, etc.)

Consult ook op afstand

Een NEI behandeling kan ook op afstand. Via beeldbellen of foto kan ik thuis op je inzoomen en hoeft afstand geen belemmering te zijn. Bijvoorbeeld als je erg ver weg woont of je bent een keer niet in staat om te reizen, er zijn altijd wel redenen om voor een behandeling op afstand te kiezen.

Ik geef zelf de voorkeur aan de eerste behandeling bij mij in de praktijk om elkaar persoonlijk te hebben gezien en gehoord, maar dit hoeft niet en de kwaliteit van de behandeling lijdt er niet onder als deze op afstand wordt gegeven.

Lees de ervaring van een klant over haar consult op afstand.

Prettige therapievorm voor elke leeftijd

Het maakt niet uit hoe oud of jong je bent. NEI wordt als een prettige therapievorm ervaren, omdat lange praatsessies niet nodig zijn en oude pijn niet opnieuw hoeft te worden beleefd. Daarom is NEI ook erg geschikt voor kinderen. Doordat met het onderbewustzijn wordt gecommuniceerd kunnen ook ongeboren kinderen en dieren worden getest.

1 tot 3 NEI-sessies zijn vaak al voldoende

Hoe lang een NEI-traject duurt hangt af van de behoefte van de cliënt en de aard van de klacht. Omdat je via het onderbewustzijn snel naar de oorsprong van je klacht gaat, zijn 1 tot 3 sessies vaak al voldoende om een blokkade op te ruimen en daarmee de klachten te laten verminderen of verdwijnen.

Geen lange praatsessies

Alleen de informatie die voor jou nodig is om weer in balans te komen, komt aan de orde. Je bepaalt zelf wat en hoeveel je vertelt.

Snel resultaat

Hoe snel NEI helpt is voor iedereen en elke klacht anders. Als je je openstelt voor de boodschap van je eigen onderbewustzijn, ervaren cliënten vaak snel resultaat (tijdens of direct na een sessie).

NEI voor je (huis)dieren

NEI is ook uitermate geschikt om gedrag of gezondheid problemen bij dieren te onderzoeken. Een dier zoals een hond, kat of paard kan geen antwoorden geven op vragen, maar het lichaam van het dier reageert wel in energie daardoor is, met de biotensor, precies te testen wat het dier nodig heeft voor herstel. Houden klachten aan? Is er plotseling verandering in gedrag? Heeft de arts geen raad meer? Denk dan eens aan NEI. Voor alle mogelijkheden en verdere informatie neem vrijblijvend contact met me op CONTACT